Palvelut

Monipuoliset palvelut veneilijöille Varsinais-Suomen alueella

Turun Venevarasto yhteistyökumppaneineen tarjoaa täyden palvelun lähes kaikissa veneen telakointiin ja huoltoon liittyvissä asioissa. Vaivattominta on tilata koko paketti kauttamme, mutta halutessasi voit huoltaa meillä talvehtivaa venettäsi myös itse.

Veneen säilytys

Veneiden talvisäilytys

Säilytystilat sijaitsevat hyvien tieyhteyksien päässä Turun Paimalassa, vain n. 10km päässä Turun keskustasta. Talvisäilytystilaa löytyy lämpimästä hallista, kylmästä varastotilasta sekä aidatulta ulkoalueelta. Lämpimän säilytyshallin max. korkeus on 6 metriä ja sisälämpötila on aina vähintään +8°c astetta. Kylmä varastotila soveltuu hieman pienemmille veneille (max. veneen korkeus 2,9m) ja venetrailereille ja aidatulla piha-alueella talvehtii turvallisesti kaikenkokoiset ja -tyyppiset veneet.

Venehuolto

Veneiden huoltopalvelut

Talvisäilytyskauden aikana, yhdessä laajan yhteistyöverkostomme avulla, pystymme hoitamaan monipuolisesti lähes kaikki veneisiin liittyvät huoltotyöt moottorihuolloista aina vahauksiin ja pohjamaalauksiin. Lisäpalvelut voit helposti tilata jo säilytyssopimusta tehdessäsi. Veneen saapuessa Turun Venevarastolle voidaan se tarvittaessa pestä, jonka jälkeen vene siirretään säilytyspaikalleen. Myös venepukkien vuokraus onnistuu kauttamme.

Venekuljetus

Kuljetukset

Kaikenkokoiset veneet saadaan perille turvallisesti yhteistyökumppaneidemme modernilla kalustolla. Sovimme asiakkaan kanssa aina parhaan vaihtoehdon säilytyssopimusta tehdessämme. Veneen nosto, kuljetus ja vesille lasku on kauttamme yllättävänkin edullista! Katso esimerkkihinnat hinnastostamme.